نوشته شده توسط : محمد علی فلاح 09387714459
بشوئیم قلب هایمان را از هر احساس ناروا

و مغزهایمان را از هر اندیشه خلاف

و زبان هایمان را از هر گفتار ناپاک

و دست هایمان را از هر آلودگی در بازار

و بپرهیزیم

از ناجوانمردیها

ناراستی ها

نا مردمی ها

مگر از زندگی چه می خواهیم ؟

که در عشق یافت نمی شود

که به نفرت پناه می بریم .

که در حقیقت یافت نمی شود

که به دروغ پناه می بریم .

که در سلامت یافت نمی شود

که به خلاف پناه می بریم .

و مگر حکمت زیستن را از یاد برده ایم ؟

که انسانیت را پاس نمی داریم .



:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد علی فلاح 09387714459

انگور میوه‌ای شیرین و لذیذ و از نوع میوه‌های خوشه‌ای است

انگور سرشار از ویتامین های A، B و C می باشد. هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم است.

 یک لیوان(160 گرم) انگور سبز یا قرمز بدون هسته حاوی: 110 کالری انرژی، یک گرم پروتئین، 29 گرم کربوهیدرات و یک گرم فیبر می باشد.

 انگور، منبع خیلی خوب ویتامین "ث" (28/17میلی گرم)  و منگنز( 11/0 میلی گرم) می باشد. منظور از منبع خیلی خوب یعنی 20 درصد یا بیشتر نیاز روزانه فرد به آن ماده مغذی را برآورده می کند.

 خواص انگور

1- یکی از خواص مهم انگور، تصفیه ی خون و خون ساز بودن آن است، البته این خاصیت در انگور قرمز بیشتر از انگور سبز است. لذا چنانچه از کم خونی رنج می برید، خوردن انگور قرمز یا یاقوتی را به شما توصیه می کنیم.

 2- افرادی که خیلی لاغرند و می خواهند چاق شوند، می‌توانند یک لیوان صبح و یک لیوان عصر آب انگور بخورند.

 انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده، به این صورت که اگر انگور را از صبح تا ظهر، به تنهایی میل کنید لاغر کننده و اگر آن را همراه با غذا بخورید چاق کننده است.

 3- انگور و آب آن برای کسانی که در اثر یک بیماری طولانی ضعیف شده‌اند، بسیار مفید است. افرادی که در دوره نقاهت بیماری به سر می برند و یا ضعف عمومی دارند، سعی کنند از انگور، هویج، سیب و هلو به مقدار زیاد استفاده کنند. البته بهتر آن است که این میوه ها را با هم در آب میوه گیری بریزند و آب میوه مخلوط را در طول روز جرعه جرعه بنوشند.

 4- انگور برای سل، یبوست، بواسیر و سیاه سرفه اثر شفابخش دارد.

 5- انگور غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به اوره خون بالا و اسیدوز می‌باشد.

 6- آب انگور تازه برای بیمارانی که دچار ورم کلیه هستند، نوشیدنی مناسبی است، زیرا ادرارآور است. حتی در این مورد بهتر است به جای شیر به بیمار، آب انگور تازه داده شود.

 7- به دلیل مغذی و مقوی بودن انگور، برخی از  پزشکان عقیده دارند که آب انگور تازه نوعی شیر با منبع گیاهی است که مواد غذایی آن به مراتب بیشتر ار شیر حیوانی است.

 8- مصرف آب انگور تازه برای کسانی که نارسایی کبد دارند توصیه شده است، زیرا آب انگور عمل ذخیره قند در کبد و دفع صفرا را تسهیل می‌کند. کبد را تقویت می‌کند و به فعالیت سالم آن کمک می‌کند.

 9- انگور موجب افزایش اشتها می شود.

 10- انگور، سموم بدن را دفع می‌کند و یبوست را برطرف می‌سازد.

 11- اگر آب انگور را بر پوست بمالید، چین وچروک آن را بر طرف می‌کند و پوست را با طراوت می‌کند.

 11- انگور برای کسانی که مبتلا به ورم مفاصل ، روماتیسم، نقرس و سنگ کلیه می باشند، مفید است.

 12- انگور برای کسانی که دچار مسمومیت، عوارض فشار خون بالا و سوء هاضمه، اختلالات پوستی، کورک، اگزما و نفریت(ورم چرکی کلیه‌ها) شده‌اند سودمند است.

 13- آب انگور تازه شیر زنان را زیاد می‌کند.

 14- انگور در زدودن غم و اندوه و بی‌تابی شدید، بسیار موثر است.

 15- انگور عاملی مهم برای بازگشت نیروی عضلانی است.

 16- انگور یک غذای خوب برای سلسله اعصاب می‌باشد و فشار عصبی را تسکین می‌دهد.

 17- انگور تازه برای بهبود بیماری های قلبی بسیار سودمند است.

 18- انگور قند خون را نیز تنظیم می کند. در اثر ورود قند انگور به خون، نیرویی به وجود می‌آید که ماهیچه‌ها به وسیله آن کار می‌کنند.

 19- انگور باعث پاک سازی معده و روده از مواد زائد و مضر می شود.

 20- انگور دو برابر گوشت در بدن انرژی تولید می‌کند، ولی بر خلاف گوشت اوره خون را افزایش نمی دهد.

 21- طبق تحقیقات علمی جدید، انگور بسیاری از میکروب های بیمار زای داخل بدن را نیز از بین می برد.

 خواص انگور قرمز

انگور قرمز از تصلب شرایین و انسداد رگ ها پیشگیری می کند.

 به گفته پژوهشگران "غلیظ بودن خون، اکسیداسیون سریع کلسترول، سفت و سخت شدن رگ ها دلایل اصلی بروز بیماری های قلبی و تصلب شرایین است." این پژوهشگران دریافته اند که با خوردن انگور قرمز، اکسیداسیون کلسترول، کاهش می یابد و رگ های خونی منبسط می شوند و خون با سرعت بیشتری در بدن جریان می یابد علاوه بر این، خوردن انگور قرمز موجب بهبود عملکرد قلب می شود.

 انگور قرمز منبع سرشاری از آنتی اکسیدان موسوم به "کوئرنستین" است. پوست انگور دارای ماده سفید "رزوراتول" است که از تراکم و روی هم انباشته شدن پلاکت های خون جلوگیری می کند و در نتیجه مانع لخته شدن خون در رگ ها می شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد علی فلاح 09387714459

   انگور قرمز دارای ماده‌ای به نام رسوراتول است که نوعی پروتئین موسوم به سرتوئین در بدن انسان می‌سازد

 و این پروتئین نیز موجب جوان ماندن و طراوت کروموزوم‌های انسان می‌شود.

 انگور قرمز همچنین دارای موادی است که خطر ابتلا به سرطان و التهاب‌های جسمی را کاه

دانشمندان آمریکایی در انگور قرمز نوعی ماده شیمیایی را یافتند که می تواند قلب را از خطرات ناشی از پیری محافظت کند.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه ویسکونسین در انگور قرمز نوعی ماده شیمیایی طبیعی را کشف کردند که قلب را از آسیب های پیری محافظت می کند.

این دانشمندان با آزمایش این ماده شیمیایی که "ریزوراترول" (Resveratrol) نام دارد ، تغییراتی را در فعالیت ژنتیکی  که با پیری مرتبط بود، مشاهده کردند.

این تغییرات شبیه به تغییراتی بود که  با رژیم غذایی کم کالری به ثبت رسیده بود. در حقیقت ماده ریزوراترول همانند یک رژیم غذایی کم کالری باعث افزایش طول عمر و کند شدن تاثیرات پیری بر بدن می شد.



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد علی فلاح 09387714459

 آلبالو، سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی گوناگونی به خصوص ویتامین C و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.

 خواص درمانی البالو :

 - آلبالو باعث کاهش فشار خون می‌شود، بنابراین مصرف آن برای افرادی که دارای فشارخون بالایی هستند مفید است؛ علاوه بر این، غلظت خون را کم  می کند و برای رفع مشکل کم‌خونی توصیه می‌شود.

 - آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا کمک می‌کند.  

- این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونی‌کننده بر روده‌ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم می‌کند.

- آلبالو به طور کلی برای درمان رماتیسم، تصلب شرایین، ‌نقرس و پیوره دندان مفید است.

- با توجه به اینکه آلبالو قندخون را  کاهش می‌دهد، دیابتی‌ها می‌توانند آن  را باخیال راحت مصرف کنند.

- این میوه ادرارآور بوده ، برای رفع ورم کلیه مفید است.

- چاق‌ها نیز می‌توانند با خوردن آلبالو خودشان را لاغر کنند. علاوه بر این، آلبالو چربی خون را نیز پایین می‌آورد.   

 

ارزش تغذیه ‏ای آلبالو

هر 100 گرم آلبالو (حدود 1 فنجان) حاوی این ترکیبات است:

انرژی                                         51/5 الی 60 کیلو کالری

مواد قندی                                 16 گرم

پروتئین                                      85 گرم

آب                                            88/7گرم

فیبر خوراکی                             1/6 گرم

منگنز                                       9/3 میلی‏ گرم

پتاسیم                                    178/2میلی‏ گرم

کلسیم                                   50 میلی ‏گرم

فسفر                                    20 میلی ‏گرم

آهن                                       1 میلی‏ گرم

ویتامین آ                                400 واحد بین‏المللی

تیامین                                    14 میلی ‏گرم

ریبوفلاوین                              12 میلی ‏گرم

ویتامین ث                              5   میلی ‏گرم

فولات                                    7/7 میلی‏ گرم



:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد علی فلاح 09387714459
گوجه‌فرنگی دارای خواص تغذیه‌ای فراوان بوده و مقدار کالری موجود در آن کم است.
 گوجه‌فرنگی‌ها، دارای مقدار کمی کالری بوده و به خصوص اگر خوب رسیده باشند از خواص تغذیه‌ای فراوانی برخوردار خواهند بود.

برای مثال مقدار بتاکاروتن موجود در گوجه‌فرنگی‌های قرمز و کاملا رسیده حدود ۴ برابر گوجه‌فرنگی‌های نرسیده است.

گوجه‌فرنگی‌ها منبع خوبی از ویتامین‌های C و K ، کاروتن‌ها (بخصوص لیکوپن) و بیوتن هستند.

آن‌ها همچنین سرشار از ویتامین B۶ ، نیاسین، اسید فولیک، فیبر و اسید پانتوتنیک هستند.

این سبزی به خاطر داشتن مقدار فراوان لیکوپن، فواید بسیاری برای سلامتی انسان دارد.
نتایج بررسی‌ها حاکی از آن هستند که کاروتن قرمز (لیکوپن) موجود در گوجه‌فرنگی،‌ محافظ بسیار خوبی در برابر سرطان‌های پوست، پروستات، کولون، ریه و سینه محسوب می‌شود.

همچنین تحقیقات نشان می‌‌دهد، لیکوپن، احتمال خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، آب مروارید، تخریب لکه زرد چشم ( دژنراسیون ماکولا) را کاهش می‌دهد و قبل از اینکه رادیکال‌های آزاد بتوانند به ساختار سلولی آسیبی وارد کنند آن‌‌ها را خنثی می‌کند.

مصرف گوجه ‌فرنگی نیرو و نشاط می ‌بخشد و پوست و دانه‌های آن به هضم غذا کمک می‌کند و روده‌ها را پاک می‌کند.

مصرف گوجه ‌فرنگی برای اشخاصی که مبتلا به سنگ کلیه و مثانه و کبد هستند، تجویز شده است.

*تذکرات:

• گوجه ‌فرنگی نارس و کال هضمش سنگین است، لذا خوردن آن باعث دل درد می‌‌شود.

• ماده‌ای سمی به نام سولانین در گوجه‌فرنگی سبز و نارس وجود دارد که خوردن آن موجب مسمومیت می‌شود و دل پیچه و اسهال را ایجاد می‌‌کند.


:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد علی فلاح 09387714459

پیشگیری از سرطان:

 توت ها منبع خوبی از فیتونوترینتی توانا به نام رزوراترول(resveratrol) هستند که در انگور نیز یافت می شوند. محققان معتقد هستند که با کمک این ماده ی غذایی گیاهی می توانند هم از بروز سرطان ها پیشگیری کنند و هم این که با سرطان ها بجنگند.

 افزایش طول عمر:

 توت ها به دلیل وجود رزوراترول می توانند موجب افزایش طول عمر افراد شوند. در مطالعات متعددی نشان داده شده است که رزوراترول موجود در توت ها موجب افزایش طول عمر موش ها شده است.

 تصفیه ی خون:

 در طب چینی، توت ها به عنوان یک عامل تصفیه ی خون در نظر گرفته می شوند، به این معنا که خون را تمیز کرده، تولید آن را افزایش داده و به طور کلی موجب تقویت کل سیستم خونی می شود.

 تقویت کلیه ها:

 در طب چینی این عقیده وجود دارد که توت سفید موجب تقویت عملکرد کلیه ها می شود.

 پاک کننده ی کبد:

 یکی دیگر از باورهای موجود در طب چینی این است که توت سفید به طور موثری می تواند کبد را پاک و تمیز کند.

 بهتر شنیدن و بهتر دیدن:

 در چین، با برگ درخت توت سفید چای تهیه کرده و معتقدند که این چای به افراد کمک می کند تا بهتر ببینند و بهتر بشنوند.

 درمان یبوست:

 درمانی برای رفع یبوست وجود دارد که آن خوردن توت سفید به همراه یک لیوان آب آن هم با معده ی خالی است.

 درمان کم خونی:

 به دلیل وجود آهن زیاد در توت ها، این میوه های خوش مزه برای درمان کم خونی فقر آهن نیز کاربرد دارند.

 درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا:

 شیره ی توت به عنوان یک درمان برای سرماخوردگی و آنفلوانزا به کار می رود. اثر بخشی این روش به دلیل وجود ویتامین C بالای این ماده ی غذایی می باشد.

 درمان سفید شدن زودرس موها:

 از توت ها برای درمان و علاج سفید و یا خاکستری شدن زودرس موها استفاده می شود.



:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد علی فلاح 09387714459

توت میوه‌ای پرخاصیت و البته پرکالری است.

 یکصد گرم توت که تقریبا معادل یک فنجان است حاوی 61 کالری انرژی است.

 هر فنجان توت حاوی 9‌/‌0 گرم پروتئین است.

 این حجم توت 1/1 گرم چربی دارد

 و حاوی 16 میلی‌گرم کلسیم است.

 میزان کلسیم توت قابل توجه است.

 یکصد گرم توت همچنین حاوی 8‌/‌0 میلی‌گرم آهن،

280 واحد بین‌المللی ویتامین A، 02‌/‌0 میلی‌گرم ویتامین B1، 06/0 میلی‌گرم ویتامین B2، 1/1میلی‌گرم ویتامین B3 و 16 میلی‌گرم ویتامین c است.

 توت همچنین حاوی مقادیر بالایی آب، فیبر، تانن و منیزیم است.

بد نیست بدانید هر 100گرم توت خشک 360 کالری انرژی تولید می‌کند.

 خواص درمانی توت

 قند موجود در توت سفید برای کسانی که مبتلا به مرض قند هستند ضرر ندارد.

این میوه خوشمزه دارای آنتی‌اکسیدانی به نام آنتوسیانید است.

 آنتی‌اکسیدان موجود در این میوه فواید بسیاری برای سلامتی دارد که یکی از آنها کاهش میزان کلسترول بد خون و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است.

 نقش دیگر آنتی‌اکسیدان‌ها پیشگیری از سرطان است،

به همین دلیل مصرف توت برای پیشگیری از سرطان توصیه می‌شود.

توت سفید حاوی فیبر فراوانی است، به همین دلیل ملین خوبی است.

 توت در سهل کردن جریان ادرار نیز نقش دارد.

 مصرف این میوه وزن را کاهش می‌دهد.

 طبق یافته‌های پژوهشگران فیبرهای نامحلول موجود در توت کالری جذب شده در بدن را کاسته و موجب کاهش وزن می‌شود.

 توت حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین c و آهن است، از این رو مصرف آن برای کسانی که کم‌خونی دارند توصیه می‌شود.

 توت به علت داشتن انواع ویتامین‌های گروه B در کاهش و رفع ترس، عصبانیت، خمودی، اضطراب و هیجان موثر است.

 ویتامین A موجود در توت باعث رشد ناخن‌ها و تقویت چشم می‌شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد علی فلاح 09387714459

هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.

 تابستان و هندوانه دو یار جدا نشدنی هستند. هندوانه تقریباً در همه جای دنیا پیدا می‌شود و بااینکه می‌توانیم در تمام طول سال از بازار هندوانه بخریم اما فصل هندوانه تابستان است که در این فصل بهترین کیفیت را داشته و بسیار شیرین است.

 فواید هندوانه برای سلامتی

 1. فواید هندوانه برای سلامتی بسیار زیاد است. مهم نیست که هندوانه را چطور برش بزنید، بهترین آنتی ‌اکسیدان‌ها در آن یافت می‌شود.

 2. هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین C و A است.

 3. هندوانه قرمز خوشمزه همچنین منبع قوی از آنتی ‌اکسیدان کاروتن است که لیکوپن نامیده می‌شود. این آنتی‌ اکسیدان‌ها در بدن حرکت کرده و رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند. رادیکال‌های آزاد موادی در بدن هستند که می‌توانند آسیب زیادی به ما وارد کنند. این مواد می‌توانند کلسترول را اکسید کرده و باعث شود که به دیواره رگ‌‌های خونی چسبیده و موجب ضخیم‌تر شدن آن شود و این عمل می‌تواند منجر به سکته قلبی شود. لیکوپن که رنگ قرمز زیبا را به هندوانه می‌دهد به کاهش خطر سرطان پروستات هم کمک می‌کند.

 4. جالب است بدانید که هندوانه تنها میوه‌‌ای است که نسبت به میوه‌ها و سبزی‌جات دیگر دارای مقدار بیشتری بتاکاروتن است.

 5. هندوانه میوه‌‌ای است که حاوی میزان بالایی الکترولیت سدیم و پتاسیم است که آن را از طریق عرق دفع می‌کنیم.

 6. هندوانه همچنین سرشار از ویتامین‌های B است که برای تولید انرژی حیاتی هستند. متخصصین تغذیه توصیه می‌کنند که هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین B6، B1 و منیزیم است. این میوه بخاطر میزان بالای آبی که در خود دارد که تقریباً 90 درصد آن را می گیرد و ارزش کالری آن، جزء باارزش‌ترین میوه‌‌ها دسته‌ بندی می‌شود.

 7. هندوانه خاصیت خنک‌کنندگی خاصی دارد و به طرز شگرفی سرشار از سیترولین بوده که آمینو اسیدی است که بدنمان برای ساخت یک آمینواسید دیگر، آرژنین، که در چرخه اوره برای از بین بردن آمونیاک استفاده می‌شود، مصرف می‌کند.

 8. آنتی‌اکسیدان‌ها به کاهش شدت آسم کمک می‌کنند. همچنین خطر سرطان روده، آسم، بیماری قلبی، آرتروز هماتوئید و سرطان پروستات را کاهش می‌دهد.

 9. هندوانه منبع خوبی از تیامین، پتاسیم و منیزیم است که از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی محافظت می‌کنند.

 10. هندوانه فاقد چربی است اما به تولید انرژی کمک می‌کند. دربرابر زوال ماکولا هم محافظ خوبی محسوب می‌شود.

 وقتی گرمای تابستان ما را به تشنگی می‌‌اندازد، خوردن هندوانه یک راه بسیار سالم و مطمئن برای جایگزین شدن نوشابه‌های انرژی‌زاست. ازآنجا که مقدار آب زیادی دارد، آب موردنیاز بدن ما را تامین می‌کند و هیچ چیز در یک روز گرم تابستانی بهتر از خوردن یک تکه هندوانه دلچسب و آب‌دار نیست!



:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد علی فلاح 09387714459

بدن شما برای سالم ماندن نیازمند انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، قند، و آب است.میوه‌ها، این مواد مغذی را برای بدن شما فراهم می‌کنند و بخش قابل توجهی از رژیم غذایی روزانه‌تان را تشکیل می‌دهند. اما آیا از همه‌ی حقایق مرتبط با میوه‌ها، آگاهی دارید؟

 1. کالری میوه‌ها، پایین است. میوه‌ها سیرکننده هستند، اما کالری اضافی یا چربی ندارند. آن‌ها شامل انواع ویتامین، فیبر، و قند هستند- تمام موادی که بدن برای سالم بودن به آن‌ها نیاز دارد.

 2. میوه‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهند. بسیاری از میوه‌ها، از این قابلیت بهره مند هستند که خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی، سکته، انواع دیابت، و همچنین سرطان، را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهند. بنابراین، افرادی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند، می‌توانند با حرص و ولع و به هر میزان که دوست دارند، میوه بخورند.

 3. میوه‌ها، کلسترول ندارند. بسیاری از افراد به دلیل مصرف محصولات غذایی ناسالم، از کلسترول بالا رنج می‌برند. این امر موجب می‌شود تا آنها در مقابل بیماری‌های قلبی، و همچنین انواع دیگر بیماری‌ها، بسیار آسیب پذیر باشند. اما میوه‌ها می‌توانند شما را در مقابل این بیماری‌ها بیمه نمایند، زیرا 100% از کلسترول تهی هستند.

 4. میوه‌ها، به هضم غذا کمک می کنند. میوه‌ها از فیبر طبیعی بهره‌مند هستند. این فیبر، برای دفع کلسترول و چربی از بدن، بسیار ضروری هستند. بنابراین، در واقع سبب می‌شوند تا بدن شما سالم بماند. همچنین، به هضم غذا کمک کرده و خطر گرفتار شدن به یبوست را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

 5. میوه ها، سطح ایمنی بدن را افزایش می‌دهند. میوه‌ها سطح بالایی از آنتی اکسیدان‌ها مانند ویتامین C و آنتو سیانین دارند. هنگامی که این دو با یکدیگر ترکیب می‌شوند، خطرات ناشی از استرس، انواع بیماری‌ها، و سرطان را کاهش می‌دهند. علاوه بر این، میوه‌ها سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و از بدن در مقابل ابتلا به انواع بیماری‌ها، محافظت می‌کنند.

 6. میوه ها از پیر شدن جلوگیری می‌کنند. بسیاری از میوه‌ها مانند شاه توت، زغال اخته، تمشک، و دیگر میوه های آبی رنگ، از خواصی بهره مند هستند که فرایند پیری را با تاخیر مواجه می‌سازند. بنابراین، با خوردن چنین میوه هایی می توانید از ایجاد رنگدانه و چین و چروک بر روی صورت جلوگیری کنید؛ یا در واقع، این فرایند را با تاخیر مواجه سازید. این میوه‌ها، از سلول‌ها، بافت‌ها، و ارگان‌های بدن، محافظت نموده و آنها را جوان نگاه می‌دارند.

 7. میوه‌ها، فشار خون را تنظیم می‌کنند. میوه‌هایی چون سیب و آواکادو، فشار خون بدن را تنظیم کرده و آن را در حد تعادل نگاه می‌دارند.

 8. میوه‌ها، طول عمر را افزایش می‌دهند. در پایان، باید به مهمترین ویژگی میوه‌ها اشاره کنم و آن خاصیت آنها در افزایش طول عمر است.



:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد علی فلاح 09387714459
یادداشت زیر از دکتر چمران است در کتاب «رقصی چنین میانه ی میدانم آرزوست»


«امروز گوسفندی را برای من قربانی کردند.

چه قدر زجر کشیدم.

درد گوسفند را تا اعماق وجودم احساس میکردم.

 هنگامی که خون از گردنش فوران میکرد، گویی این خون من است که بر خاک میریزد.

میدیدم که حیوان زبان بسته، برای حیات خود تلاش میکند.

 دست و پا میزند.

 میخواهد ضجه کند، فریاد کند، از دنیا و از همه چیز استمداد کند و از زیر کارد براق بگریزد.

اما افسوس که مظلوم است و اسیر و دست و پا بسته است.

کارد به گردنش نزدیک میشود.

چشمان گوسفند برق میزند. به همه اطراف میچرخد.

برق کارد را میبیند.

 اولین فشار تیزی کارد را بر گردن خود احساس میکند.

 با همه قدرت خود برای آخرین بار تلاش میکند. امید به حیات، آرزوی زندگی و حب ذات در همه وجودش شعله میکشد.

 میخواهد زنده بماند. میخواهد از آب این عالم بنوشد.

از هوای دنیا استنشاق کند.

 به آسمان بلند، به کوههای سر به فلک کشیده، به درختها، به گلها، به سبزه ها، به جویبارها، به صحراها، به دشتها، به دریاها، به ستارهها، به ماه، به خورشید، به سپیده صبح، به غروب آفتاب نگاه کند

 و از زیبایی آنها لذت ببرد.

او احساس میکند که مورد ظلم و ستم قرار گرفته، همه دنیا به او ظلم میکنند. همه دشمن او هستند.

همه در مرگ او شادی میکنند.

همه منتظرند که دست و پا زدن او را در خون ببینند و کف بزنند. او استغاثه میکند.

 التماس میکند.

لااقل یک نفر منصف میطلبد. میخواهد کسی را به شفاعت بطلبد.

آخر ای انسانها ... وجدان شما کجا رفته است ؟! تمدن شما، انسانیت شما، خدا و پیغمبر شما کجاست ؟! مگر قرار نیست از مظلومین دفاع کنید ؟! چرا نمیگذارید فریاد کنم ؟!! چرا اجازه اشک ریختن نمیدهید ؟!

آه خدایا ! من فریاد این حیوان بیگناه را میشنوم.

 من درد او را احساس میکنم.

 من اشکی را که در چشمانش میغلتد میبینم.

من بیگناهی او را میدانم.

 من میبینم که او مرا به دادخواهی طلبیده است.

 و من نیز با همه وجودم آماده ام که به بیگناهی او شهادت دهم.

او را شفاعت کنم و از مردم بخواهم که به خاطر خدا و به خاطر من از این حیوان زبان بسته بگذرند.

من با همه وجودم میخواهم بدوم و کارد را از دست آن مرد بگیرم.

 میخواهم فریاد کنم دست نگه دارید.

 این حیوان زبان بسته را برای من نکشید.

اما گویی صدای حیوان خفه شده است و حرکت من هم منجمد.

در عالم خواب، گاهی آدم میخواهد فریاد کند، ولی صدایش درنمیآید.

 اینجا هم چنین حالتی برای من پیش آمده است.

 حیوان بیگناه میخواهد فریاد کند اما صدایش درنمیآید.

و من میخواهم بدوم دستش را بگیرم اما طلسم شده ام.


کارد تیز بر گردن گوسفند نزدیک میشود و من تیزی آن را بر گردنم احساس میکنم.

 حیوان اسیر دست و پا میزند گویی که من دست و پا میزنم. و همه فشارهای حیات و مرگ را که در آن لحظه بر گوسفند میگذرد، گویی که بر من گذشته است.»




:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1391 | نظرات ()